Hjem » Blogg » Ny clinic: Problemhest møter Hestehviskeren

Ny clinic: Problemhest møter Hestehviskeren

423365_10151407825395076_1796062401_n-customEtter arrangementet vi hadde den 14. oktober, Villhester møter Hestehviskeren, fikk vi mange gode tilbakemeldinger. Derfor inviterer vi til en ny clinic, denne gangen uten villhester, og datoen er allerede søndag 27. november kl 17 til 19. Påmelding her.

Sigrid Ritland skal denne gangen møte en islandshoppe på 14 år, en såkalt problemhest. Hesten skal være noe temmet på Island, men oppdretteren der kom aldri i gang med å ri Orka frá Snorrastöðum. Hun var vanskelig da hun var ung, og har omtrent ikke blitt ridd verken i Norge eller på Island. Forrige gang hun hadde på sal la hun seg ned på bakken. Da rytteren etter hvert satte seg opp på hesten gikk hun på to og stakk av gårde. Etter dette har ingen ridd henne. Sigrid vil vurdere personligheten til denne hesten samtidig som hun jobber med den. Er dette en hest som kan bli trygg en dag?

Mona Ulas har jobbet videre med Drifur (nå Drifandi) som var med på forrige arrangement 14. oktober. Vi tar nå i mot bud på Drifandi, som skal selges til høystbydende til inntekt for årets TV aksjon den 1. desember 2016. Mona Ulas vil vise denne hesten i 15 – 20 min før Sigrid møter Orka.

Sigrid er halvt norsk, halvt australsk og fullt hestemenneske. Hun er Norges høyest utdannede Parelli instruktør med 2 stjerner. Mona Ulas har bestått level 4 i Parelliutdannelsen.

Ta med deg familie og venner og kom! Husk varme klær og campingstol. Vi byr på kaffe, te og kakao for kalde kropper.

Pris
250,- (200,- for de med Aftenbladkort). Kaffe, te og kakao er inkludert i prisen.