Hjem » Tilbud » Utleie av stallplass

Utleie av stallplass

Vi har 5 bokser, 7 utegangsplasser for hopper og 12 utegangsplasser for vallaker. Ta kontakt for ledig plass.

Stallanlegget

Vårt anlegg inneholder ridehall, ovalbane, rundpaddock og rideveier rundt jordene våre. I tillegg har vi fórrom, 2 vaskespilt med varmt og kaldt vann, låsbare utstyrsskap, 2 oppvarmede salrom, stellerom/handicaptoalett med dusj, samt 2 andre stalltoaletter. Vi har to staller, der utegangshopper og bokshester deler fasiliteter som vaskespilt og salrom, og utegangsvallaker har et eget område. Det vil si 12 hester på hver hovedstall.

Foring og beite

Hestene går i en felles luftegård høst, vinter og vår. Om sommeren slipper vi dem ut på grønt gress, kombinert med luftegård for å unngå fedme. Hester som har lett for å bli tynne, får gå på beite døgnet rundt. Vi har også tilgang til sommerbeite i nærheten av stallen. Høst, vinter og vår får hestene tre felles grovfórmåltider til dagen, og ett i forbindelse med trening/stell av egen hest. Ved kveldsforing blir det åpnet for utegangshestene, slik at de kan gå inn i utegangsstallen ved behov. Alle oppstallører rullerer på kveldsforing og møkking av luftegårder + lunsjforing i helger og ferier. Ved full stall, vil det si kveldsforing og møkking i luftegård hver 24. dag. Rullering av lunsjforing skjer sjeldnere. Utegangshester rullerer også på møkking av utegangsstaller + klargjøring av frokost- og kveldshøy.

Tur- og ridemuligheter

Rundt oss er det flotte turmuligheter både i Vagleskogen og i Foss-Eikelandsskogen. Vi har også gode turveier rundt jordene våre, ridehall 20x40m, rundpaddock og ovalbane. I tillegg har vi avtale om at oppstallører kan bruke naboens dressur/sprangbane.
Det er undergang med direkte tilknytning til Foss Eikelandsskogen, og tilrettelagte rideløyper fram til underganger.

Pris

Pris per 1.1.2024 er 3500,- per måned for utegang vallaker og boks, og 3250,- per måned for utegang hopper. Prisene inkluderer blant annet grovfór og spon, morgenforing og utslipp, lunsjforing i ukedager, tilgang til hele rideanlegget og  markekur ved behov. Leieavtale for parkering av hestehenger kommer utenom.

Ta kontakt om du ønsker å ha hesten din oppstallet hos oss! Vi tar imot islandshester og andre hesteraser i tilsvarende størrelse.

Utegangsstallen

Utegangsstallen til hopper

Privatstallen

5 bokser til utleie

Utegangsstall for vallaker

Utegangsstallen til vallaker

Luftegården til hoppene

Luftegården til hoppene

Luftegården til vallakene

Luftegården til vallakene