Hjem » Påmelding » CLINIC: PROBLEMHEST MØTER HESTEHVISKEREN

CLINIC: PROBLEMHEST MØTER HESTEHVISKEREN

Dato/Date27/11/2016
Tid/Time17:00 - 19:00
OppmøteDørene er åpne fra 16.30
ErfaringsnivåAlle / Everyone
Guide

OM ARRANGEMENTET
Sigrid Ritland skal denne gangen møte en islandshoppe på 14 år, en såkalt problemhest. Hesten skal være noe temmet på Island, men oppdretteren der kom aldri i gang med å ri Orka frá Snorrastöðum. Hun var vanskelig da hun var ung, og har omtrent ikke blitt ridd i Norge eller på Island. Forrige gang hun hadde på sal la hun seg ned på bakken. Da rytteren etter hvert satte seg opp på hesten gikk hun på to og stakk av gårde. Etter dette har ingen ridd henne. Sigrid vil vurdere personligheten til denne hesten samtidig som hun jobber med den. Er dette en hest som kan bli trygg en dag?

Mona Ulas har jobbet videre med Drifur (nå Drifandi) som var med på forrige arrangement 14. oktober. Vi tar nå i mot bud på Drifandi, som skal selges til høystbydende til inntekt for årets TV aksjon den 1. desember 2016. Mona Ulas vil vise denne hesten i 15 – 20 min før Sigrid møter Orka.

Sigrid er halvt norsk, halvt australsk og fullt hestemenneske. Hun er Norges høyest utdannede Parelli instruktør med 2 stjerner. Mona Ulas har bestått level 4 i Parelliutdannelsen.

TA MED
Varme klær og campingstol. Det er ståplasser på tribune, men for å sitte anbefaler vi å ta med egen campingstol.

BILLETT
Kvittering på innbetaling vises fram som billett. Screen shot eller utprintet kvittering er ok. Husk å ha med gyldig Aftenbladkort dersom du har benyttet deg av rabatten.

PRIS
250,- (200,- for de med Aftenbladkort). Kaffe, te og kakao er inkludert i prisen.

BEKREFTELSESMAIL
Relevant info er kontonr for innbetaling og veibeskrivelse/kart.

INNGANG
Gjennom stall, og inn i ridehall. Dørene åpner fra kl 16.30.

423365_10151407825395076_1796062401_n-custom

Påmeldingsskjema / Bookingform

Alle felter med stjerne (*) må fylles ut

Påmelding er stengt for denne aktiviteten / Bookings are closed for this event.