Hjem » Tilbud » Guidet ridetur

Guidet ridetur

Vi arrangerer rideturer med guide fra 1-3 timer, for maksimum 12 deltakere. Turene er tilpasset erfaringsnivå til rytter. Vi gir rabatt til ryttere på rideskolen vår. Se våre planlagte turer og meld deg på her.

Hvis du har ønsker om andre datoer/klokkeslett, ta kontakt med oss i god tid.

Nivå

Nivåene under er raskt beskrevet i stigende rekkefølge, fra minst krevende til mest krevende. Dersom du er usikker på nivå, velg alltid et nivå under og få en vurdering av guide om du/barnet ditt er klar for å velge neste nivå en annen gang. Bestilling og bedre beskrivelser av hvert enkelt nivå under Booking.

Skrittetur for barn og nybegynnere – kun skritt i skogen. Ingen aldersgrense, men ryttere under 10 år må ha med egen leier/voksen til å gå ved siden av. Valgfritt å prøve tølt/trav på slutten av turen.

Tur m. tølt for barn og nybegynnere – lite eller ingen erfaring. Aldersgrense for barn uten rideerfaring er 10 år. Yngre barn kan delta dersom de vet at de vil løpe kortere strekninger på tur. Mulig med egen leier.

Uerfarne ungdom og voksne ryttere – lite eller ingen erfaring, men gradvis oppbygging av tempo på turen.  Aldersgrense er 12 år for ryttere uten erfaring.

Litt erfarne ryttere – ridd jevnlig flere ganger før i galopp og tølt/trav. Roligere overganger mellom gangartene enn på erfaren tur.

Erfarne ryttere
– ridd mye og jevnlig over flere år, og har mottatt jevnlig rideundervisning. Uredd og behersker godt galopp.


Priser fra 1.1.2021

1 time: 330,-
1,5 time: 440,-
2 timer: 510,-
3 timer: 690,-
Halvdagstur: 1150,-
Intensivkurs: 550,-
Intensivkurs + tur samme helg: 100,- i rabatt ved bruk av rabattkode

Våre rideskoleelever får 10% rabatt på våre 1-3 timers rideturer ved bruk av rabattkode. Gjelder ikke intensivkurs, heldagstur, rideleir osv.

Priser fra 1.1.2022

1 time: 345,-
1,5 time: 460,-
2 timer: 540,-
3 timer: 725,-
Halvdagstur: 1200,-
Intensivkurs: 575,-
Intensivkurs + tur samme helg: 100,- i rabatt ved bruk av rabattkode

Våre rideskoleelever får 10% rabatt på våre 1-3 timers rideturer ved bruk av rabattkode. Gjelder ikke intensivkurs, heldagstur, rideleir osv.