Hjem » Blogg » Snart sommerferie…

Snart sommerferie…

Ridegruppe i full galopp

En klasse erfarne hestejenter fra Øksnevad vgs var med oss på ridetur i midten av mai

Mandag 22 juni er siste dag for våre rideskoleelever, og de tar sommerferie. Når rideskolen tar ferie, har vi mulighet til å ha guida rideturer også i ukedagene. Vi legger ut nye turer jevnlig, både når vi får forespørsel om en dato, og når vi ser at det kan passe å sette opp tur.

Vi gleder oss til å få besøk, både fra nærområdet og turister fra utlandet. Trenden er at flere norske ferierer i eget land (ref. Innovasjon Norge), så vi tror også at flere norske fra rundt om i landet tar seg tur innom på ridetur. Vi venter busslaster med barn, kanskje ett par bobiler med unge voksne, turister fra cruiseskip og kanskje noen på sykkeltur?

Det er også flere barn som skal få seg en opplevelse hos oss denne sommeren. Vi skal, i samarbeid med Sandnes Kommune, ha to Kongesommeruker her. Dette er et tilbud til elever fra kommunen fra 4-7 trinn, og begge ukene er fulltegnet. Barna er her på dagtid, som et SFO-tilbud mens foreldrene er på jobb. Vi steller hester og kaniner, rir, har leker og sosialt sammen. Dette blir gøy!

Vi tar nemlig ikke ferie, ei heller hestene, og vi ønsker alle som vil velkommen til oss i løpet av sommeren!