Hjem » Blogg » Rodeookse og ordførerduell

Rodeookse og ordførerduell

I morgen, fredag, starter det nasjonale Villingurstevnet på Forsand. Dette stevnet er et Worldrankingstevne, det vil si at det er kvalifiserende til å ri NM og VM. Vi har to ekvipasjer fra stallen, nemlig Kari/Kristall og Tone/Segull. I tillegg deltar to av våre instruktører på intensivkurs; Jofrid Åsland og Ingeborg Steinnes Ivesdal. Vi ønsker dem lykke til!

Lurer du på hvordan vi konkurrerer på islandshest? Da skal du ta med deg familie og venner, og dra inn til Forsand og Fossanmoen islandshestsenter i helgen!

Fredag og lørdag er uttakninger. Dersom du aldri har sett gangartskonkurranser tidligere, er det mest publikumsvennlig å være der under finalene på søndagen. Da er det også lagt opp til kjekke pauseinnslag med barneridning, finale i rodeookse og ikke minst ordførerduell mellom ordføreren i Forsand og ordføreren i Strand. Det er åpen kiosk, rideutstyrsbutikk, flotte hester og mest sannsynlig fint vær.

Vi kommer, kommer du?

PS: Oppstart på søndagen er 8.30, og avsluttes ca 16.25. Øvrig program og startlister kan leses her. Trykk deg også rundt på nettsiden til Villingur, der finner du også artikler om forberedelser og annen informasjon.