Hjem » Blogg » Vinner av gavekortet er trukket!

Vinner av gavekortet er trukket!

Vi har avsluttet spørreundersøkelsen vi har hatt gående i noen uker nå, og vinneren av et gavekort på en 2 timers tur for 2 personer er trukket. Vinneren ble mammaen til ei jente som går her på rideskolen på lite erfaren/grønn gruppe. Hun er kontaktet direkte via e-post. Dersom beskrivelsen passer, må du kanskje ta en ekstra sjekk i e-posten din om du har fått et gavekort tilsendt?

Samtidig takker vi for at nesten 160 stk tok seg tid til å svare på undersøkelsen! Vi er svært takknemlig for så mange svar, og ser at folk er jevnt over godt fornøyd med tilbudene vi gir. Vi har også fått noen tilbakemeldinger på ting vi bør endre på, og det skal vi ta videre. Vi har allerede utarbeidet en del forslag til endringer og forbedringer som vi skal ha på plass til nytt semester for rideskolen i august. På guida rideturer har vi også noen små endringer i rutiner, og dette blir gjennomført fra nå av. Ikke det store, men forhåpentligvis vil det merkes til det bedre 🙂

Uten tilbakemeldinger stagnerer vi! Vi trenger positive tilbakemeldinger for å ha lyst til å fortsette, og vi trenger konstruktiv kritikk for å kunne forbedre oss. Tusen takk for alle kommentarer!