Hjem » Blogg » Nytt hjem, vei og aktivitet

Nytt hjem, vei og aktivitet

Det begynner å bli pinlig lenge siden vi har oppdatert vår blogg.. Først var det jul, og så forsvant påsken og plutselig er det sommer! På tide å oppdatere litt fra halvåret som er gått tydeligvis.

Mjölnir i flott tølt

Fine Mjölnir

I starten av året solgte vi vår kjære Mjölnir. En fantastisk kjekk hest på alle måter, et nydelig lynne og en veldig kjekk ridehest. Dessverre fungerte han ikke optimalt i vårt opplegg, og vi tenkte flere ganger på at vi kanskje skulle selge han. Men siden han samtidig var en så god hest for nybegynnere og øvede, hadde vi lenge et håp om at han skulle fungere uten sko, slik vi bruker hestene. Men da den den perfekte kjøper dukket opp, bestemte vi oss for å la dem prøve. En familiehest var de på jakt etter. Han var jo perfekt. De fikk de prøve både han og en annen salgshest, men Mjölnir trakk det lengste strået uten tvil. Etter en prøveperiode, fikk Mjölnir flytte til Figgjo, i nærheten av sine nye eiere. De er godt fornøyd, og vi ønsker dem lykke til med denne kjekke hesten.

Ellers har vi gjennom vinter og vår opplevd mye støy på dagtid fra de mange gravemaskiner, dampveivalser og lastebiler som lager ny vei like ved oss.

Ny rundkjøring der avkjørsel fra hovedvei er i dag. Kommunal vei til Gårdsbarnehagen er den som ses til venstre i bildet.

Ny rundkjøring der avkjørsel fra hovedvei er i dag. Kommunal vei til Gårdsbarnehagen er den som ses til venstre i bildet.

Vi har tro på at det blir bra til slutt, med tryggere skolevei, tryggere ridevei til Foss Eikelandsskogen og enda en bonus er at det vil bli raskere å kjøre fra eksempelvis Stavanger og til oss. I dag må bilister kjøre gjennom Sandved og Ganddal etter å ha tatt av på motorveien, mens det fra neste år vil bli mulig å kjøre strekningen utenom å være innom tettbebygd strøk. Veien fra Skjæveland til Foss Eikeland er planlagt ferdig sommeren 2019.

 

 

Til slutt kan vi gi en oppdatering på aktivitetsnivået hos oss. Som et prøveprosjekt, startet vi i fjor vinter med å arrangere rideturer også på søndags morgen før tyngden av turfolk bruker skogene. Det har vært god respons, og er dermed noe vi har fortsatt å tilby. Vi setter stor

pris på at dere har lyst å tilbringe litt av helgen hos oss! Velkommen skal dere være 🙂