Hjem » Blogg » Mediaomtale

Mediaomtale

For litt over en uke siden, hadde vi besøk av både Stavanger Aftenblad og lokalavisen Bygdebladet. Artiklene ble publisert i går, og kan leses her og her.

Det er alltid kjekt med PR, spesielt når det er god PR.

Stavanger Aftenblad kontaktet oss etter å ha oppdaget at vi skifter mellom å være nr 3 og 4 over kjekkeste ting å gjøre i Sandnes via søkemotoren Trip Advisor. De ønsket å se hva slags tilbud vi har, og journalisten Alice fikk være med på en ridetur for uerfarne. På samme tur var det med turister fra inn og utland, og vi hadde en fin tur i deilig sommervær (i hvert fall en av de fineste dagene så langt i sommer på denne kanten av landet..).

Samme dag hadde vi også besøk av ungdommer fra Randaberg kommune, der en av lederne i tillegg skrev for lokalavisen Bygdebladet. Vi har hatt besøk av jenter og gutter fra Randaberg (5-klasse til 10-klasse) 1-2 dager i juli i flere år. Avhengig av hvor mange som kommer, deler vi dem inn i to grupper etter erfaringsnivå. Vi rir på tur med den ene gruppen, mens den andre har aktiviteter og griller på gården. Deretter bytter de. Et populært tilbud, og mange kjekke barn og ungdom på besøk.