Hjem » Informasjon til rideskoleelever

Informasjon til rideskoleelever

Ridetimer i ridehallen og fridager høsten 2023

De øvrige timene uten dato er utendørs.
Første dag med rideskole etter sommerferien er onsdag 16. august.
Torsdag 17. aug
Mandag 21. aug
Tirsdag 29. aug
Onsdag 6. sep
Torsdag 14. sep
Mandag 18. sep
Tirsdag 26. sep
Onsdag 4. okt
Ingen rideskole i uke 41 – kun booking av turer og høstferieleir
Torsdag 19. okt
Mandag 23. okt
Tirsdag 31. okt
Onsdag 8. nov
Torsdag 16. nov
Mandag 20. nov
Tirsdag 28. nov
Onsdag 6. des
Tor 14. des
Mandag 18. des
Siste dag med rideskole før sommerferien er onsdag 20. desember.
Husk oppsigelse innen 1. desember hvis eleven ikke vil fortsette etter juleferien fra januar 2024.

Første dag med rideskole etter juleferien er onsdag 3. januar 2024.

Regler for ubenyttet ridetime

Rytter har ikke rett på å få ny ridetime, tilbakebetaling eller endre (trekke fra) beløpet på utsendt faktura, men du har anledning til å bytte ridetimer med planlagt fravær. Husk at rytterne må ha samme nivå for å kunne bytte timer. Eventuelt kan dere selge time til andre som har samme erfaring og har gått/går på rideskolen vår.  Bytte eller salg av ridetimer kan skje via tlf, oppslagstavle i stallen eller via en lukket Facebookgruppe: Rideskole Tryggvi islandshestgård.  Ikke gi bort gratis timer, hesten får bare litt ekstra fri dersom rytteren ikke kommer.

Hvis en annen elev overtar ridetimen: Husk å innformere om at de må ta med tlf.nr til en pårørende og gi til instruktøren ved timestart.

Rytter som viser legeerklæring for fravær 2 eller flere ganger etter hverandre, vil få tilbud om å benytte ledige timer for å ta igjen dette. Vi trenger ikke å få beskjed om enkelttilfeller hvor rytter vil ha fravær, men vi må ha beskjed hvis ryttere blir borte fra ridning på grunn av sykdom som gir grunnlag for å ta igjen timer.

Ny kontaktinformasjon?

Husk å sende oss beskjed om du har fått ny e-postadresse eller nytt telefonnummer.

Mer rideundervisning?

Hvis du ønsker mer rideundervisning kan du melde deg på intensivkurs. Les mer om dette her.

Prisendringer

Eventuelle prisendringer vil bli varslet senest 2 måneder før den trer i kraft.

Parkering og kjøremønster

Vi ønsker at alle som rir hos oss fast, skal parkere på parkeringsplassen langs ridehallen eller på grusparkering ved innkjørsel. For å forhindre trafikk gjennom gårdsrommet der hester og barn ferdes, ønsker vi at bilene skal forbi første innkjørsel og gården, for så å ta inn på baksiden. Følg skiltingen.

Vennligst ikke gå gjennom ridehallen og inn i stallen, men gå rundt og direkte inn i stallen. Dette for å forhindre mye mennesker der hestene ferdes, og for å unngå å skremme dem.

Oppsigelse

Vi har inndelt regningsperiodene i semester etter skoleruten i Sandnes kommune. Semestrene er inndelt slik: januar – februar, mars – juni og august – desember. Hvis rytter ønsker å slutte på ridning, skjer oppsigelse innen 1. i måneden før semesterslutt. Dvs.: 1. februar, 1. juni og 1. desember.

De som ikke sier opp plassen innen semesterslutt, blir tatt med på ny timeplan og får tilsendt ny regning som gjelder for neste semester. Hvis rytter skulle ønske å slutte midt i semesteret, hender det at vi har noen på venteliste som kan kjøpe plassen.