Hjem » Informasjon til rideskoleelever

Informasjon til rideskoleelever

Ridetimer i ridehallen våren 2019

Onsdag 6. mars
Mandag 11. mars
Torsdag 21. mars
Tirsdag 26. mars
Onsdag 3. april
Mandag 8. april

Ingen rideskole i påskeferien 15. april til og med 23. april. Første dag rideskole etter påskeferien er onsdag 24. april

Torsdag 25. april

Ingen rideskole onsdag 1. mai

Tirsdag 7. mai
Onsdag 15. mai
Mandag 20. mai
Torsdag 23. mai

Ingen rideskole torsdag 30. mai (Kr.himmelfartsdag)

Tirsdag 4. juni

Ingen rideskole mandag 10. juni (2.pinsedag)

Onsdag 12. juni

Siste dag med rideskole før sommerferien er torsdag 20. juni. Husk oppsigelse innen 1. juni dersom eleven ikke vil fortsette etter sommerferien, fra mandag 19. august.

Regler for ubenyttet ridetime

Rytter har ikke rett på å få ny ridetime, tilbakebetaling eller endre (trekke fra) beløpet på utsendt faktura, men du har anledning til å ringe til andre på timeplanen og gi bort timen. Be samtidig om at de ringer deg tilbake når de har en time de ikke kan benytte. Sjekk at fargekode på aktuell gruppe er lik! Eventuelt kan dere selge time til andre som har samme erfaring. Det er også mulig å henge opp lapp på oppslagstavle i stallen om du vil bytte en time, eller bytte via vår facebookgruppe.

Rytter som viser legeerklæring for fravær på mer enn 1 gang, vil få tilbud om å benytte ledige timer for å ta igjen dette. Vi trenger ikke å få beskjed om enkelttilfeller hvor rytter vil ha fravær, men vi vil vite hvis ryttere blir borte fra ridning på grunn av legeerklæring.

Ny kontaktinformasjon?

Husk å sende oss beskjed om du har fått ny e-postadresse eller nytt telefonnummer.

Mer rideundervisning?

Hvis du ønsker mer rideundervisning kan du melde deg på et intensivkurs. Les mer om dette her.

Prisendringer

Eventuelle prisendringer vil bli varslet senest 2 måneder før den trer i kraft.

Parkering og kjøremønster

Vi ønsker at alle som rir hos oss fast, skal parkere på parkeringsplassen langs ridehallen eller på grusparkering ved innkjørsel. For å forhindre trafikk gjennom gårdsrommet der hester og barn ferdes, ønsker vi at bilene skal forbi første innkjørsel og gården, for så å ta inn på baksiden. Følg skiltingen.

Vennligst ikke gå gjennom ridehallen og inn i stallen, men gå rundt og direkte inn i stallen. Dette for å forhindre mye mennesker der hestene ferdes, og for å unngå å skremme dem.

Oppsigelse

Vi har inndelt regningsperiodene i semester etter skoleruten i Sandnes kommune. Semestrene er inndelt slik: januar – februar, mars – juni og august – desember. Hvis rytter ønsker å slutte på ridning, skjer oppsigelse innen 1. i måneden før semesterslutt. Dvs.: 1. februar, 1. juni og 1. desember.

De som ikke sier opp plassen innen semesterslutt, blir tatt med på ny timeplan og får tilsendt ny regning som gjelder for neste semester. Hvis rytter skulle ønske å slutte midt i semesteret, hender det at vi har noen på venteliste som kan kjøpe plassen.