Hjem » Informasjon til rideskoleelever

Informasjon til rideskoleelever

Ridetimer i ridehallen høsten 2021

Oppstart nytt semester fra mandag 16. august 21.

Ridetime i hall (de øvrige timene uten dato her er utendørs på tur):
Torsdag 19. august
Onsdag 25. august
Mandag 30. august
Tirsdag 7. september
Torsdag 16. september
onsdag 22. september
Mandag 27. september
Tirsdag 5. oktober

Ingen rideskole i høstferie uke 41: 11 – 15. oktober (Kun booking av turer denne uken)

Ridetime i hall (de øvrige timene uten dato her er utendørs på tur):
Torsdag 21. oktober
Onsdag 27. oktober
Mandag 1. november
Tirsdag 9. november
Torsdag 18. november
Onsdag 24. november
Mandag 29. november
Tirsdag 7. desember
Torsdag 16. desember

Siste dag med rideskole før juleferien er torsdag 16. desember. Husk oppsigelse innen 1. desember dersom eleven ikke vil fortsette etter juleferien fra mandag 3. januar 2022.

Regler for ubenyttet ridetime

Rytter har ikke rett på å få ny ridetime, tilbakebetaling eller endre (trekke fra) beløpet på utsendt faktura, men du har anledning til å bytte ridetimer med planlagt fravær. Husk at rytterne må ha samme nivå for å kunne bytte timer. Eventuelt kan dere selge time til andre som har samme erfaring.  Bytte eller salg av ridetimer kan skje via tlf, oppslagstavle i stallen eller via en lukket Facebookgruppe: Rideskole Tryggvi islandshestgård.  Ikke gi bort gratis timer, hesten får bare litt ekstra fri dersom rytteren ikke kommer.

Hvis en annen elev overtar ridetimen: Husk å innformere om at de må ta med tlf.nr til en pårørende og gi til instruktøren ved timestart.

Rytter som viser legeerklæring for fravær 2 eller flere ganger etter hverandre, vil få tilbud om å benytte ledige timer for å ta igjen dette. Vi trenger ikke å få beskjed om enkelttilfeller hvor rytter vil ha fravær, men vi må ha beskjed hvis ryttere blir borte fra ridning på grunn av sykdom som gir grunnlag for å ta igjen timer.

Ny kontaktinformasjon?

Husk å sende oss beskjed om du har fått ny e-postadresse eller nytt telefonnummer.

Mer rideundervisning?

Hvis du ønsker mer rideundervisning kan du melde deg på intensivkurs. Les mer om dette her.

Prisendringer

Eventuelle prisendringer vil bli varslet senest 2 måneder før den trer i kraft.

Parkering og kjøremønster

Vi ønsker at alle som rir hos oss fast, skal parkere på parkeringsplassen langs ridehallen eller på grusparkering ved innkjørsel. For å forhindre trafikk gjennom gårdsrommet der hester og barn ferdes, ønsker vi at bilene skal forbi første innkjørsel og gården, for så å ta inn på baksiden. Følg skiltingen.

Vennligst ikke gå gjennom ridehallen og inn i stallen, men gå rundt og direkte inn i stallen. Dette for å forhindre mye mennesker der hestene ferdes, og for å unngå å skremme dem.

Oppsigelse

Vi har inndelt regningsperiodene i semester etter skoleruten i Sandnes kommune. Semestrene er inndelt slik: januar – februar, mars – juni og august – desember. Hvis rytter ønsker å slutte på ridning, skjer oppsigelse innen 1. i måneden før semesterslutt. Dvs.: 1. februar, 1. juni og 1. desember.

De som ikke sier opp plassen innen semesterslutt, blir tatt med på ny timeplan og får tilsendt ny regning som gjelder for neste semester. Hvis rytter skulle ønske å slutte midt i semesteret, hender det at vi har noen på venteliste som kan kjøpe plassen.