Hjem » Informasjon til rideskoleelever

Informasjon til rideskoleelever

Ridetimer i ridehallen og fridager vinteren/våren 2024

NB! De øvrige timene uten dato er vi utendørs på ridetur.
Mandag 4. mars
Tirsdag 12. mars
Onsdag 20. mars
Ingen rideskole i påskeferien – 25. mars tom. 2. april
Torsdag 4. april
Mandag 15. april
Tirsdag 23. april
Onsdag 24. april
Ingen rideskole onsdag 1. mai – Arbeidernes dag
Torsdag 2. mai
Ingen rideskole torsdag 9. mai – Kristi Himmelfartsdag
Mandag 13. mai
Ingen rideskole mandag 20. mai – 2. pinsedag
Tirsdag 21. mai
Onsdag 29. mai
Torsdag 6. juni
Mandag 10. juni
Siste dag med rideskole før sommerferien er torsdag 20. juni.
Husk oppsigelse innen 1. juni hvis eleven ikke vil fortsette etter sommerferien fra august 2024.

Første dag med rideskole etter sommerferien er tirsdag 13. august.

Regler for ubenyttet ridetime

Rytter har ikke rett på å få ny ridetime, tilbakebetaling eller endre (trekke fra) beløpet på utsendt faktura, men du har anledning til å bytte ridetimer med planlagt fravær. Husk at rytterne må ha samme nivå for å kunne bytte timer. Eventuelt kan dere selge time til andre som har samme erfaring og har gått/går på rideskolen vår.  Bytte eller salg av ridetimer kan skje via tlf, oppslagstavle i stallen eller via en lukket Facebookgruppe: Rideskole Tryggvi islandshestgård.  Ikke gi bort gratis timer, hesten får bare litt ekstra fri dersom rytteren ikke kommer.

Hvis en annen elev overtar ridetimen: Husk å innformere om at de må ta med tlf.nr til en pårørende og gi til instruktøren ved timestart.

Rytter som viser legeerklæring for forventet fravær 3 eller flere ganger etter hverandre, vil få tilbud om å benytte ledige timer for å ta igjen dette. Eventuelt gavekort som kan benyttes på rideturer i helger/ferier. Vi trenger ikke å få beskjed om enkelttilfeller hvor rytter vil ha fravær, men vi må ha beskjed hvis ryttere blir borte fra ridning på grunn av sykdom som gir grunnlag for å ta igjen timer.

Ny kontaktinformasjon?

Husk å sende oss beskjed om du har fått ny e-postadresse eller nytt telefonnummer.

Mer rideundervisning?

Hvis du ønsker mer rideundervisning kan du melde deg på intensivkurs. Les mer om dette her.

Prisendringer

Eventuelle prisendringer vil bli varslet senest 2 måneder før den trer i kraft.

Parkering og kjøremønster

Vi ønsker at alle som rir hos oss fast, skal parkere på parkeringsplassen langs ridehallen eller på grusparkering ved innkjørsel. For å forhindre trafikk gjennom gårdsrommet der hester og barn ferdes, ønsker vi at bilene skal forbi første innkjørsel og gården, for så å ta inn på baksiden. Følg skiltingen.

Vennligst ikke gå gjennom ridehallen og inn i stallen, men gå rundt og direkte inn i stallen. Dette for å forhindre mye mennesker der hestene ferdes, og for å unngå å skremme dem.

Oppsigelse

Vi har inndelt regningsperiodene i semester etter skoleruten i Sandnes kommune. Semestrene er inndelt slik: januar – februar, mars – juni og august – desember. Hvis rytter ønsker å slutte på ridning, skjer oppsigelse innen 1. i måneden før semesterslutt. Dvs.: 1. februar, 1. juni og 1. desember.

De som ikke sier opp plassen innen semesterslutt, blir tatt med på ny timeplan og får tilsendt ny regning som gjelder for neste semester. Hvis rytter skulle ønske å slutte midt i semesteret, hender det at vi har noen på venteliste som kan kjøpe plassen.