Hjem » Blogg » Hjemme i vinterferien?

Hjemme i vinterferien?

Voltige, gymkhana og kos med hesteneI år har vi gleden av å kunne tilby noe flere har spurt etter; nemlig et dagtilbud i vinterferien! Her har du muligheten til å fylle en hel dag med ridning og andre hesterelaterte aktiviteter. Vi skreddersyr et opplegg med mest mulig ridning og kontakt med hest. Vi har en gruppe for erfarne ryttere, og en gruppe for nybegynnere og litt erfarne ryttere. Gruppene vil ha ulike aktiviteter samtidig. All ridning og omgang med hest foregår under trygge forhold, med kvalifiserte ledere.Velkommen!

DATOER: 26 og 27 februar
KL: 8.30 til 15.30
ALDER: fra 10 år (født 2009) og oppover. Yngre barn som har prøvd galopp, er også velkomne til å melde seg på

RIDEERFARING: Vi deler inn i to ulike grupper: en gruppe for nybegynnere og litt erfarne ryttere, og en gruppe for erfarne ryttere. Nybegynnere og litt erfarne = har ridd før, og har ikke behov for leier. Erfarne ryttere = har ridd mye, er uredd og mestrer godt galopp. Rir gjerne spreke hester.

KOLLEKTIVRABATT: Vi gir kollektivrabatt til de som kjører 2 eller flere sammen til og fra stallen, eller benytter seg av sykkel eller buss
PRIS: NOK 650,- pr. dag (NOK 600,- for kollektivrabatt)
PÅMELDING: Rull deg nedover, og trykk deg inn på riktig dag og gruppe her.

Noen spørsmål og svar

 • Må rytterne ri på rideskolen hos dere?
  Nei, alle er velkomne. Det eneste kravet vi har, er at rytter har ridd tidligere og ikke har behov for leier. Dersom du har lyst å bli med, men aldri har ridd før, kan du gjerne melde deg på 60 minutters ridning for barn og nybegynnere en helg i forkant for å prøve 🙂
 • Må jeg ha egen hjelm og ridestøvler?
  Vi har hjelmer til låns – selvsagt uten ekstra kostnad. Av skotøy kan du bruke halvhøye sko/støvler som har litt grovere såle. Lave og flate joggesko må unngås ved ridning. Vi har også noen ridesko/støvler til låns, men det er ikke alle størrelser vi har inne.
 • Kan jeg som voksen også delta sammen med mitt barn?
  Ja, det går helt fint. Alle er velkomne! Formålet er gjerne at dere har aktiviteten sammen, så da er det viktig å melde seg på i samme gruppe. Velg den gruppen som gjelder for rytter med lavest nivå. Det vil si at dersom den voksne er erfaren, mens barnet er litt erfaren – velger dere gruppen for nybegynnere og litt erfarne ryttere.
 • Jeg har aldri ridd islandshest før. Hvilket nivå er jeg på?
  Du trenger ikke å ha ridd islandshest tidligere, for å kunne si at du er en erfaren rytter som har ridd mye, er uredd og mestrer godt galopp.
 • Jeg starter på jobb klokken 8.30. Kan jeg levere mitt barn tidligere?
  Ja, vi kan avtale tidligere oppmøte dersom dette passer best mtp jobb. Aktivitetene vil ikke starte før alle er på plass, men det vil være en voksen og ansvarlig leder på plass til å ta i mot barnet.
 • Tar dere værforbehold?
  Ja, dersom det er is og holke, kan vi ikke ri ute. Men da benytter vi ridehallen, og har rideaktiviteter der. Det er svært sjelden vi ikke har mulighet til å ri ute, da det ofte er mindre glatt i skogen enn det er på bilveier. Dersom det er svært sterk vind – opp mot orkan, kan vi ikke ri i skogen. Da benytter vi også ridemulighetene vi har innendørs, eller utenom skogen.