Hjem » Påmelding » Vinterferieleir på dagtid – nybegynnere (m tølt)

COVID-19

Vi har egne retningslinjer for å begrense smitte av koronavirus. Disse står i betingelsene for påmelding. Vennligst les disse nøye før bestilling.

We have our own guide lines for Covid-19. These are described in the booking terms. Please read them carefully before booking.

Vinterferieleir på dagtid – nybegynnere (m tølt)

Dato/Date25/02/2020
Tid/Time08:30 - 15:30
Oppmøte8.30
ErfaringsnivåUerfaren / Inexperienced
GuideVeronika og Karen

Kom til oss en hel dag i vinterferien! Vi har ulike hesterelaterte aktiviteter både innendørs- og utendørs; i stall, ridehall og i skogen. Vi har en gruppe for uerfarne ryttere, og en gruppe for nybegynnere med tølt. Gruppene vil ha ulike aktiviteter samtidig. All ridning og omgang med hest foregår under trygge forhold, med kvalifiserte ledere.

ALDER: fra 1. klasse og oppover

NIVÅ: Ryttere på dette nivået må kunne ri selvstendig uten leier, og ønske og mestre kortere strekk med tølt/trav. Nivået tilsvarer “tur med tølt for barn og nybegynnere” og lilla gruppe i rideskolen

KOLLEKTIVRABATT: Vi gir kollektivrabatt til de som kjører 2 eller flere sammen til og fra stallen, eller benytter seg av sykkel eller buss.

Hjelmer kan lånes hos oss, uten ekstra kostnad.

Påmelding stenger mandag 24. februar kl 14.30. Husk innbetaling like etter bestilling med dato + rytters navn. Kontonummer: 3250 05 43824.

Mer praktisk informasjon sendes ut til de påmeldte uken før vinterferien.

Påmeldingsskjema / Bookingform

Alle felter med stjerne (*) må fylles ut

Denne aktiviteten er fullbooket / This event is fully booked.