Hjem » Påmelding » Vinterferieleir på dagtid – nybegynner m tølt

Vinterferieleir på dagtid – nybegynner m tølt

Dato/Date02/03/2021
Tid/Time08:30 - 15:30
Oppmøte8.30
ErfaringsnivåUerfaren / Inexperienced
GuideVeronika, Silja og Sunniva

Kom til oss en hel dag i vinterferien! Vi har ulike hesterelaterte aktiviteter både innendørs- og utendørs; i stall, ridehall og i skogen. Vi har en gruppe for erfarne ryttere, og en gruppe for nybegynnere. Gruppene vil ha ulike aktiviteter samtidig. Nybegynnergruppen rir ikke samtidig, men deles opp i to. Det vil si 3 ulike grupper totalt. All ridning og omgang med hest foregår under trygge forhold, med kvalifiserte ledere.

ALDER: fra 7 år (født 2013) og oppover. Ryttere fra 10 år (f. 2010) trenger ikke å ha noen rideerfaring for å delta på dette nivået.

NIVÅ: Nybegynner m tølt. Det vil si at rytteren har ridd før, og ikke er avhengig av leier. Rytteren har travet/tøltet før, mens ryttere som er 10 år og eldre kun må ha et ønske om å løpe litt med hesten. Spør gjerne om du er i tvil om barnet har riktig minimumsnivå.

KOLLEKTIVRABATT: Vi gir kollektivrabatt til de som kjører 2 eller flere sammen til og fra stallen, eller benytter seg av sykkel eller buss.

Hjelmer kan lånes hos oss, uten ekstra kostnad.

Påmelding stenger mandag 1. mars kl 14.30. Husk innbetaling like etter bestilling med dato + rytters navn. Kontonummer: 3250 05 43824.

NB: Les nøye bekreftelsesmail og vedlegg der, både med hensyn til ny veibeskrivelse (flere kjører dessverre feil) og Covid-19 situasjonen.

Mer praktisk informasjon sendes ut til de påmeldte uken før vinterferien.

Påmeldingsskjema / Bookingform

Alle felter med stjerne (*) må fylles ut

Denne aktiviteten er fullbooket / This event is fully booked.