Hjem » Påmelding » Uke 27: Rideleir på dagtid kl 8.30 – 15.30 (man-fre) ERFARNE (OG LITT ERFARNE) RYTTERE

Uke 27: Rideleir på dagtid kl 8.30 – 15.30 (man-fre) ERFARNE (OG LITT ERFARNE) RYTTERE

Dato/Date01/07/2024 - 05/07/2024
Tid/Time08:30 - 15:30
OppmøteProgram fra 8.30, men mulig å møte fra 8.00 ved behov
ErfaringsnivåErfaren / Experienced
Guide

OBS! De siste plassene på denne leiren er forbeholdt erfarne ryttere som kan ri middels/spreke hester. Litt erfarne ryttere kan melde seg på ventelisten ved å ta kontakt med oss på post@tryggvi.no

VIKTIG INFORMASJON OM PÅMELDINGSÅPNING: Dersom det er stor pågang og flere melder seg på og kommer til betaling samtidig, kan vi risikere å blir overbooket. Vi har et godt system som viser tydelig klokkeslett for når booking blir registrert hos oss, og vil måtte benytte oss av dette dersom vi må avvise de siste som kom gjennom for betaling og ble registrert. Disse rytterne vil i tilfelle bli satt på venteliste. Andre som ser at det er fullbooket, kan også sende oss en e-post for å bli satt på venteliste.

BESKRIVELSE: Vi har arrangert sommerrideleir på dagtid i flere år, og gleder oss til enda et år med mange kjekke ryttere på besøk. Islandshesten er en sterk og robust rase, med to ekstra gangarter i tillegg til skritt, trav og galopp; nemlig tølt og pass. Vi fokuserer på tølt, som er en myk og behagelig gangart uten svev. All ridning og omgang med hest foregår under trygge forhold, med kvalifiserte ledere.

Undervisning skjer i ridehall og på tur i skog og mark inndelt etter nivå. Vi beregner ca 1,5 times ridning pr dag, og i tillegg kommer stell av hest og andre hesteaktiviteter. Vi har også mulighet til å ta en dukkert i elva innimellom øktene dersom været tillater det.

ALDER: fra 10 år (født 2014) og oppover.

NIVÅ: Erfarne og litt erfarne ryttere.

Erfaren rytter: Tilsvarer turkis/blå gruppe i rideskolen. Det betyr at rytteren har ridd mye og jevnlig over flere år med instruksjon, den er uredd og behersker godt galopp, samt gangartsbytter fra galopp og trav/tølt og motsatt. Rytteren kan sale av/på hesten.
Spør gjerne om du er i tvil om barnet har riktig minimumsnivå.

Litt erfaren rytter: Tilsvarer grønn gruppe i rideskolen. Det vil si at rytteren har ridd flere ganger i galopp, har ridd jevnlig over en lengre periode – gjerne med instruksjon. Rytteren kan stille stigbøyler på egenhånd og har riktig tøylebruk i alle gangarter.
Spør gjerne om du er i tvil om barnet har riktig minimumsnivå.

Vi deler deltakerne i to grupper: 10 stk erfarne og litt erfarne ryttere, og 10 stk nybegynnere.

OPPMØTE: Fra 8.00, men senest 8.30. Hentes kl 15.30.
Dersom noen vil ta rutebuss nr 22 fra Sandnes, vil vi ha en leder som henter ryttere på busstopp “Vaglemoen” ved oppmøte, og leverer på busstoppet igjen når dagen er over. Buss mot nr 22 går forbi oss.

UTSTYR: Ha med egen nistemat og drikke, samt eget rideutstyr. Hjelmer og et begrenset utvalg ridesko/støvler kan lånes hos oss, uten ekstra kostnad.

PRIS: 3100,- per uke

Mer praktisk informasjon sendes ut til de påmeldte uken før rideleiren.

NB! Vær obs på at vi har egne avbestillingsregler for rideleir i sommerferien. Les vedlagte betingelser i påmeldingsskjema.

Påmeldingsskjema / Bookingform

Alle felter med stjerne (*) må fylles ut

Denne aktiviteten er fullbooket / This event is fully booked.