Hjem » Påmelding » Uke 26: Rideleir på dagtid kl 8.30 – 15.30 (man-fre) NYBEGYNNERE

Uke 26: Rideleir på dagtid kl 8.30 – 15.30 (man-fre) NYBEGYNNERE

Dato/Date26/06/2023 - 30/06/2023
Tid/Time08:30 - 15:30
OppmøteProgram fra 8.30, men mulig å møte fra 8.00 ved behov
ErfaringsnivåUerfaren / Inexperienced
Guide

PÅMELDING ÅPNER 1.MARS kl 13.00!

VIKTIG INFORMASJON OM PÅMELDINGSÅPNING: Dersom det er stor pågang og flere melder seg på og kommer til betaling samtidig, kan vi risikere å blir overbooket. Vi har et godt system som viser tydelig klokkeslett for når booking blir registrert hos oss, og vil måtte benytte oss av dette dersom vi må avvise de siste som kom gjennom for betaling og ble registrert. Disse rytterne vil i tilfelle bli satt på venteliste. Andre som ser at det er fullbooket, kan også sende oss en e-post for å bli satt på venteliste.

BESKRIVELSE: Vi har arrangert sommerrideleir på dagtid i flere år, og gleder oss til enda et år med mange kjekke ryttere på besøk. Islandshesten er en sterk og robust rase, med to ekstra gangarter i tillegg til skritt, trav og galopp; nemlig tølt og pass. Vi fokuserer på tølt, som er en myk og behagelig gangart uten svev. All ridning og omgang med hest foregår under trygge forhold, med kvalifiserte ledere.

Undervisning skjer i ridehall og på tur i skog og mark inndelt etter nivå. Vi beregner ca 1,5 times ridning pr dag, og i tillegg kommer stell av hest og andre hesteaktiviteter. Vi har også mulighet til å ta en dukkert i elva innimellom øktene dersom været tillater det.

ALDER: fra 7 år (født 2016) og oppover. Ryttere fra 10 år (f. 2013) trenger ikke å ha noen rideerfaring for å delta på dette nivået.

NIVÅ: Nybegynner m tølt uten leier/følge.
Barn født mellom 2014 og 2016 må kvalifiseres som nybegynner og beskrives slik:
Har trening i grunnleggende ridning i trav/tølt (tøyletak, start/stopp/svinge og egen balanse) og har ikke behov for leier i trav/tølt.
Barn født i 2013 og eldre kan også kvalifiseres som uerfaren rytter, men må ha et ønske om å løpe litt med hesten og gjerne ha ridd litt før: Har lite erfaring i grunnleggende ridning i skritt og trav/tølt (tøyletak, start/stopp/svinge og egen balanse)
Spør gjerne om du er i tvil om barnet har riktig minimumsnivå.

Vi deler deltakerne i to grupper: 10 stk erfarne ryttere, og 10 stk nybegynnere.

OPPMØTE: Fra 8.00, men senest 8.30. Hentes kl 15.30.
Dersom noen vil ta rutebuss nr 22 fra Sandnes, vil vi ha en leder som henter ryttere på busstopp “Vaglemoen” ved oppmøte, og leverer på busstoppet igjen når dagen er over. Buss mot nr 22 går forbi oss.

UTSTYR: Ha med egen nistemat og drikke, samt eget rideutstyr. Hjelmer og et begrenset utvalg ridesko/støvler kan lånes hos oss, uten ekstra kostnad.

PRIS: 2990,- per uke

Mer praktisk informasjon sendes ut til de påmeldte uken før rideleiren.

Påmeldingsskjema / Bookingform

Alle felter med stjerne (*) må fylles ut

Denne aktiviteten er fullbooket / This event is fully booked.