Hjem » Påmelding » Intensivkurs med Jane Dye Sjursen

Intensivkurs med Jane Dye Sjursen

Dato/Date19/05/2023
Tid/Time12:00 - 15:00
OppmøteVi sender en oversikt over timeplan senest dagen før kurs
ErfaringsnivåAlle / Everyone
Guide

Dette kurset har et begrenset antall plasser, og det er kun ledig på ridetimen som starter kl. 14 – om ikke 2 stk melder seg på sammen, er det førstemann til mølla som bestemmer nivå for timen!

Dette er en 60 minutters ridetime med instruksjon på bane – enten i ridehall eller på utendørs ovalbane. Det betyr tett oppfølging av instruktør, og god mulighet for å utvikle deg som rytter! Dette tilbudet passer for alle nivå og aldersgrupper, men vi anbefaler at barn er 6 år og eldre.

Instruktøren er utdannet B-instruktør med bestått eksamen av Norsk Islandshestforening, og har mye erfaring i undervisning og god kjennskap til hestene våre.

GJENNOMFØRING: Vi setter opp 2 elever per time, og samler ryttere på samme nivå eller etter ønske fra de påmeldte. Instruktøren legger opp ridetimen etter nivået på rytterne, eller etter rytternes egne ønsker. Dersom kabalen med nivå og ryttere ikke går opp, blir ridetimen 45 min for elever som får timen alene.

VIKTIG INFORMASJON: Du må du skrive tidligste/seneste tidspunkt du kan møte i rubrikken: «Eventuell annen info». Dersom du har spesielle ønsker for timen, skriver du også dette i samme rubrikk. Se bort fra klokkeslett som blir sendt i Sms påminnelse noen dager før kurset!

RABATT: Dersom du deltar på en ridetur samme helg, får du kr 100,- i rabatt på rideturen. Husk å melde deg på begge aktivitetene for å sikre deg plassene, og bruk rabattkoden INTKURS når du melder deg på rideturen for å få rabatt. Koden er kun gyldig for ryttere som deltar på tur og kurs samme helg.

VIKTIG: Les nøye bekreftelsesmail og vedlegg der for informasjon om sikkerhet, veibeskrivelse og avbestilling.

Påmeldingsfrist er tirsdag 16. mai kl. 14.30

[/accordion-item]

[/accordion]

Påmeldingsskjema / Bookingform

Alle felter med stjerne (*) må fylles ut

Denne aktiviteten er fullbooket / This event is fully booked.