Hjem » Påmelding » Intensivkurs med Ingeborg Steinnes Ivesdal

COVID-19

Vi har egne retningslinjer for å begrense smitte av koronavirus. Disse står i betingelsene for påmelding. Vennligst les disse nøye før bestilling.

We have our own guide lines for Covid-19. These are described in the booking terms. Please read them carefully before booking.

Intensivkurs med Ingeborg Steinnes Ivesdal

Dato/Date21/11/2015
Tid/TimeAll Day
OppmøteEtter avtale
ErfaringsnivåAlle / Everyone
GuideIngeborg Steinnes Ivesdal

60 minutters ridning med kun 2 elever per time. Det betyr tett oppfølging av instruktør! Passer for alle nivå. Vi setter opp ryttere på samme nivå i samme time, og instruktøren legger opp timen deretter. Påmeldingsfrist er torsdag 19. november kl 14.30, og en oversikt over ridetimer blir sendt ut til påmeldte etter at fristen har gått ut på torsdagen eller fredagen.

For de som ønsker å delta på 1,5 timesturen samme dag, er samlet pris NOK 700,-.

Ingeborg er utdannet sykepleier og har fast jobb på lindrende enhet på Åseheimen på Ganddal. Hun har tidligere jobbet på Fossanmoen med rideleirer, guiding av rideturer, som rideinstruktør og med temming og trening av hest. Hun driver nå med egne hester som hun tar i trening og temming i tilegg til at hun holder ridekurs for alle nivå. Ingeborg er utdannet B-instruktør for islandshest, og hun en erfaren konkurranserytter og ble i 2014 tatt ut til det Norske landslaget og deltok på Nordisk mesterskap på islandshest med sin egentrente islandshest; Stáli fra Fossanmoen

Påmeldingsskjema / Bookingform

Alle felter med stjerne (*) må fylles ut

Påmelding er stengt for denne aktiviteten / Bookings are closed for this event.