Hjem » Blogg » Det nærmer seg jul…

Det nærmer seg jul…

Noen klager på at julen starter så alt for tidlig i butikkene, men faktum er vel at julen ofte kommer svært raskt, når desember ofte er full av juleforberedende aktiviteter… Det nærmer seg midten av november, og det er tid for å tipse dere om julegaver dere finner hos oss.

Gavekort (Custom) (2)Huset flyter ofte over av leker og ting. Vi kjøper det vi trenger underveis i året. Hva med å gi en opplevelse? Minnene forsvinner ikke, og blir ofte satt stor pris på hos mottaker. Dere kan dele opplevelsen, eller la mottaker kose seg på ridetur på egenhånd. Hos oss går det an å kjøpe gavekort på ridetur, enten en spesifikk lengde, eller for en valgt sum. Mottaker velger selv en passende dato, og melder seg på via vår nettside. Kontakt oss på e-post for kjøp. Dette passer for både barn og voksne!

Vi har også logojakker til salgs, både en helårsvariant som er vanntett, og en vinterridejakke for dame (str. 32 til 40). T-skjorter med logo har vi også. Les mer, og se bilder her.

Omslag på kalender 2016

Veggkalender 2016 med flotte bilder av våre hester har vi tidligere annonsert som forhåndsbestilling. Vi har noen få ekstra eksemplar som det er mulig å bestille nå. Førstemann til mølla! Kalenderen har ett stort bilde for hver måned, uten rammer rundt, slik at bildet av yndlingshesten også kan rammes inn dersom det er et ønske. Bildene har god kvalitet, og er tilpasset til hver måned/årstid. For hver dag i mnd er det god plass til å skrive notater. Send oss en e-post for bestilling. Vi kan sende kalenderen mot portotillegg.

honning

Til slutt har Audun honning til salgs. Dette selges som enkeltglass eller eskevis med 15 glass á 500gr i hver eske. Pris er 80,- per 500gr glass, eller 74,- per glass hvis du kjøper en hel eske. Lynghonning er en flott oppmerksomhet til vertskapet eller andre du vil gi en liten oppermksomhet til i julen. Til tross for at honning inneholder like mange kalorier som sukker, er det et sunt og naturlig antibiotikum. Honning kan brukes både inni og utenpå kroppen. Hva med å bytte ut sukkeret med honning når du lager julekaker? Eller lage ansiktsmaske med honning i? Honning har også en desinfiserende virkning på sår. Bestilling av honning gjøres via e-post.

Artikkelbildet er hentet via google.