Hjem » Blogg » Nytt år, nytt semester

Nytt år, nytt semester

Godt nytt år! Da skriver vi 2016, og vi har allerede rukket å avslutte første rideskoleuke, og første lørdag med guida rideturer i nytt år er gjennomført.

Vi har noe ledig plass i rideskolen for erfarne ryttere, både voksne og barn. Nøl ikke med å kontakte oss dersom du ønsker å starte på rideskolen vår! Dersom du ikke er erfaren, men fortsatt ønsker å starte hos oss, er det bare å ta kontakt. Vi har kapasitet til å starte to nye grupper dersom vi har nok antall interesserte på samme nivå.

Vår rideskole er litt utradisjonell, der vi rir på tur 3 av 4 ganger, og kun 1 gang på bane. Erfaringen vår gjennom over 10 år med denne typen drift, er at rytterne får en god balanse og trygghet på hesteryggen. I tillegg lærer de å vurdere og kjenne etter hva hesten gjør, uten at instruktøren nødvendigvis forteller hva den gjør. På den måten blir rytterne selvstendige og flinke på samspill med hesten. Vi har kun islandshester, og bruker naturlig nok mye tid på å ri den fantastiske tølten til denne rasen.

På lørdager rir vi tur. Vi legger ut nye turer stadig vekk, og i skrivende stund ligger det turer klar for påmelding hver lørdag ut januar. Vi har også lagt ut intensivkurs og turer samme dag fram til og med mai, og vi vil etter hvert legge ut turer for hver lørdag i februar. Enda senere i mars osv. Det er bare å følge med her, eller ta kontakt om du ønsker en spesifikk tur og lengde en valgt dato. Vi prøver å oppfylle alle ønsker så langt det lar seg gjøre.

Velkommen til oss, enten det er på rideskole, intensivkurs eller guida rideturer i helger og ferier!