Hjem » Påmelding » Vinterferieleir på dagtid – erfarne ryttere

Vinterferieleir på dagtid – erfarne ryttere

Dato/Date02/03/2021
Tid/Time08:30 - 15:30
Oppmøte8.30
ErfaringsnivåErfaren / Experienced
GuideVeronika, Silja og Sunniva

Kom til oss en hel dag i vinterferien! Vi har ulike hesterelaterte aktiviteter både innendørs- og utendørs; i stall, ridehall og i skogen. Vi har en gruppe for erfarne ryttere, og en gruppe for nybegynnere. Gruppene vil ha ulike aktiviteter samtidig. All ridning og omgang med hest foregår under trygge forhold, med kvalifiserte ledere.

ALDER: fra 10 år (født 2010) og oppover. Yngre barn som er erfarne, kan også melde seg på. Spør gjerne om du er i tvil om barnet er erfaren eller ei.

NIVÅ: Erfaren rytter. Det vil si at rytteren har ridd mye og jevnlig over flere år og har mottatt rideundervisning. Rytter er selvstendig i innstilling av utstyr. Rytter behersker godt galopp og rir gjerne hester med litt fart.

KOLLEKTIVRABATT: Vi gir kollektivrabatt til de som kjører 2 eller flere sammen til og fra stallen, eller benytter seg av sykkel eller buss.

Hjelmer kan lånes hos oss, uten ekstra kostnad.

Påmelding stenger mandag 1. mars kl 22.00. Husk innbetaling like etter bestilling med dato + rytters navn. Kontonummer: 3250 05 43824.

NB: Les nøye bekreftelsesmail og vedlegg der, både med hensyn til ny veibeskrivelse (flere kjører dessverre feil) og Covid-19 situasjonen.

Mer praktisk informasjon sendes ut til de påmeldte uken før vinterferien.

Påmeldingsskjema / Bookingform

Alle felter med stjerne (*) må fylles ut

Påmelding er stengt for denne aktiviteten / Bookings are closed for this event.