Hjem » Påmelding » Uke 27 Rideleir på dagtid kl 8.30 – 15.30 (man-fre) NYBEGYNNERE

Uke 27 Rideleir på dagtid kl 8.30 – 15.30 (man-fre) NYBEGYNNERE

Dato/Date29/06/2020 - 03/07/2020
Tid/Time08:30 - 15:30
OppmøteFra 8.00, senest 8.30
ErfaringsnivåUerfaren / Inexperienced
Guide

Booking åpner 6. mars kl 17.00!

NYBEGYNNERE, der nederste aldersgrense er barn født i 2012
Nybegynner: Det vil si at rytteren har ridd før, kan ri selvstendig uten leier, og er trygg på å tølte/trave over kortere strekninger. Nivået tilsvarer lilla gruppe i rideskolen vår. Send gjerne mail til oss for å sjekke nivå på rytter dersom du er usikker. Dersom ditt barn er helt uerfaren, må en beregne å ri en del på turer/kurs i helger og ferier hos oss før deltakelse på rideleir.

Vi deler deltakerne i to grupper: 10 stk nybegynnere, og 10 stk erfarne ryttere.

Vi har arrangert sommerrideleir på dagtid i flere år, og gleder oss til enda et år med mange kjekke ryttere på besøk. Islandshesten er en sterk og robust rase, med to ekstra gangarter i tillegg til skritt, trav og galopp; nemlig tølt og pass. Vi fokuserer på tølt, som er en myk og behagelig gangart uten svev. All ridning og omgang med hest foregår under trygge forhold, med kvalifiserte ledere.

Undervisning skjer i ridehall og på tur i skog og mark inndelt etter nivå. Vi beregner ca 1,5 times ridning pr dag, og i tillegg kommer stell av hest og andre hesteaktiviteter. Vi har også mulighet til å ta en dukkert i elva innimellom øktene dersom været tillater det.

OPPMØTE: Fra 8.00, men senest 8.30. Hentes kl 15.30.
Dersom noen vil ta rutebuss nr 22 fra Sandnes, vil vi ha en leder som henter ryttere på busstopp “Vaglemoen” ved oppmøte, og leverer på busstoppet igjen når dagen er over. Buss mot Kvernaland har avgang kl 8.05 fra Sandnes, og ankommer Sandnes igjen kl 15.53.
Vi kan også hente/bringe ryttere til busstoppet, om noen vil ta buss motsatt vei mot Kvernaland.

Hjelmer og et begrenset utvalg ridesko/støvler kan lånes hos oss, uten ekstra kostnad.

Påmeldingsskjema / Bookingform

Alle felter med stjerne (*) må fylles ut

Denne aktiviteten er fullbooket / This event is fully booked.