Hjem » Påmelding » Uke 27: Rideleir 8.30 – 15.30 (man-fre)

Uke 27: Rideleir 8.30 – 15.30 (man-fre)

Dato/Date03/07/2017 - 07/07/2017
Tid/TimeAll Day
Oppmøte8.30
ErfaringsnivåErfaren / Experienced
GuideJane, Veronika og Vibeke

NB: 1 stk ledig plass for uerfaren/ lite erfaren på denne uken: Skriv uerfaren eller liten erfaring i annen info siden uerfaren/ litt erfaren ikke blir akseptert i påmeldingen. Fra 4 trinn og oppover.

ERFARNE RYTTERE fra 4 trinn og oppover: Dette året kan erfarne elever fra alle kommuner melde seg på nedenfor. (Er trygg i galopp og ønsker middels -sprek hest)

”Kongesommer” er et ferietilbud i Sandnes kommune. Her på Tryggvi islandshestgård har vi gleden av å tilby rideleir på islandshester som en del av dette. Islandshesten er en sterk og robust rase, med to ekstra gangarter i tillegg til skritt, trav og galopp; nemlig tølt og pass. Vi fokuserer på tølt, som er en myk og behagelig gangart uten svev. Pass brukes mest i konkurransesammenheng. All ridning og omgang med hest foregår under trygge forhold, med kvalifiserte ledere.

Undervisning skjer i ridehall og på tur i skog og mark inndelt etter nivå. Vi beregner ca 1,5 times ridning pr dag, og i tillegg kommer stell av hest og voltige. Vi har også mulighet til å ta en dukkert i elva innimellom øktene dersom været tillater det.

Hjelmer kan lånes hos oss, uten ekstra kostnad.

Husk innbetaling like etter bestilling med dato for tur + rytters navn. Knr: 3250 05 43824

Påmeldingsskjema / Bookingform

Alle felter med stjerne (*) må fylles ut

Denne aktiviteten er fullbooket / This event is fully booked.