Hjem » Påmelding » Uke 27 Rideleir 8.30 – 15.30 (man-fre)

Uke 27 Rideleir 8.30 – 15.30 (man-fre)

Dato/Date02/07/2018 - 06/07/2018
Tid/Time08:30 - 15:30
Oppmøte08.30
ErfaringsnivåErfaren / Experienced
Guide

ERFARNE RYTTERE fra 4 trinn og oppover: Dette året kan erfarne elever fra alle kommuner melde seg på nedenfor.
Erfaren rytter: Det vil si at rytteren har ridd mye, er uredd og behersker galopp og rir gjerne hester med litt fart.

NB: Plasser for UERFARNE/LITT ERFARNE RYTTERE 4-7 trinn er forbeholdt innbyggere i Sandnes kommune og de kan melde seg på fra 5 april: https://www.sandnes.kommune.no/kultur-fritid/kultur/ferietilbud-kultur/#heading-h2-2

Vi deler deltakerne i to grupper: 10 stk erfarne ryttere fra 4 trinn og oppover, og 10 stk ryttere med liten/ingen rideerfaring 4-7 trinn.

”Kongesommer” er et ferietilbud i Sandnes kommune. Her på Tryggvi islandshestgård har vi gleden av å tilby rideleir på islandshester som en del av dette. Islandshesten er en sterk og robust rase, med to ekstra gangarter i tillegg til skritt, trav og galopp; nemlig tølt og pass. Vi fokuserer på tølt, som er en myk og behagelig gangart uten svev. All ridning og omgang med hest foregår under trygge forhold, med kvalifiserte ledere.

Undervisning skjer i ridehall og på tur i skog og mark inndelt etter nivå. Vi beregner ca 1,5 times ridning pr dag, og i tillegg kommer stell av hest og andre hesteaktiviteter. Vi har også mulighet til å ta en dukkert i elva innimellom øktene dersom været tillater det.

Hjelmer kan lånes hos oss, uten ekstra kostnad.

Påmeldingsskjema / Bookingform

Alle felter med stjerne (*) må fylles ut

Denne aktiviteten er fullbooket / This event is fully booked.