Hjem » Påmelding » Uke 26: Rideleir på dagtid kl 8.30 – 15.30 (man-fre) ERFARNE RYTTERE

Uke 26: Rideleir på dagtid kl 8.30 – 15.30 (man-fre) ERFARNE RYTTERE

Dato/Date27/06/2022 - 01/07/2022
Tid/Time08:30 - 15:30
Oppmøte8.30
ErfaringsnivåErfaren / Experienced
GuideVeronika, Silja og Oline

BESKRIVELSE: Vi har arrangert sommerrideleir på dagtid i flere år, og gleder oss til enda et år med mange kjekke ryttere på besøk. Islandshesten er en sterk og robust rase, med to ekstra gangarter i tillegg til skritt, trav og galopp; nemlig tølt og pass. Vi fokuserer på tølt, som er en myk og behagelig gangart uten svev. All ridning og omgang med hest foregår under trygge forhold, med kvalifiserte ledere.

Undervisning skjer i ridehall og på tur i skog og mark inndelt etter nivå. Vi beregner ca 1,5 times ridning pr dag, og i tillegg kommer stell av hest og andre hesteaktiviteter. Vi har også mulighet til å ta en dukkert i elva innimellom øktene dersom været tillater det.

ALDER: fra 10 år (født 2012) og oppover.

NIVÅ: Erfarne ryttere.
Det betyr at rytteren har ridd mye og jevnlig over flere år med instruksjon, den er uredd og behersker godt galopp, samt gangartsbytter fra galopp og trav/tølt og motsatt. Rytteren kan sale av/på hesten.
Spør gjerne om du er i tvil om barnet har riktig minimumsnivå.

Vi deler deltakerne i to grupper: 10 stk erfarne ryttere, og 10 stk nybegynnere.

OPPMØTE: Fra 8.00, men senest 8.30. Hentes kl 15.30.
Dersom noen vil ta rutebuss nr 22 fra Sandnes, vil vi ha en leder som henter ryttere på busstopp “Vaglemoen” ved oppmøte, og leverer på busstoppet igjen når dagen er over. Buss mot nr 22 går forbi oss.

UTSTYR: Ha med egen nistemat og drikke, samt eget rideutstyr. Hjelmer og et begrenset utvalg ridesko/støvler kan lånes hos oss, uten ekstra kostnad.

PRIS: 2850,- per uke

Mer praktisk informasjon sendes ut til de påmeldte uken før rideleiren.

Påmeldingsskjema / Bookingform

Alle felter med stjerne (*) må fylles ut

Påmelding er stengt for denne aktiviteten / Bookings are closed for this event.