Hjem » Påmelding » Problemhest – teori og praksis med Sigrid Ritland kl 19.30

Problemhest – teori og praksis med Sigrid Ritland kl 19.30

Dato/Date07/12/2018
Tid/Time19:30 - 22:00
Oppmøtefra 19.15 til 19.30
ErfaringsnivåAlle / Everyone
Guide

Fredag 7. desember kommer Sigrid Ritland og holder nytt foredrag med teori og praksis. Sigrid Ritland har høyeste utdannelse innen Parelli Natural Horsemanship i Norge, og hun vil denne gangen jobbe med en hest som rett og slett ikke kan stå bundet i stall eller henger. Hvordan skal vi jobbe med en slik hest for å få den til å bli trygg i en oppbindingssituasjon, uten å få totalt panikk og utgjøre fare for seg selv og mennesker rundt den?

Sigrid vil først gi oss en teoretisk innføring i håndtering av slike hester i 2. etasje i ridehallen, hvor vi også serverer pizza og diverse å drikke, før hun fortsetter med praktisk håndtering av hesten i ridehallen. Underveis vil Sigrid gi oss gode forklaringer på sin inspirerende og fornuftige håndtering av hest, og det er også mulighet til å stille spørsmål underveis.

Kurset passer for alle som driver med eller er interessert i hest, uavhengig av erfaringsnivå og ridegren. Det er lærerikt også for de som ikke kjenner til problematikken til en slik hest, da Sigrid også vil kunne fortelle om hvorfor en hest kan utvikle en slik reaksjon på å bli bundet. Normalt har vi 2 hester med to problem på våre Clinics med Sigrid, men dette problemet vil kreve såpass mye håndtering, at vi denne gangen kun introduserer ett problem, og får en grundig gjennomgang av denne ene hesten.

Påmelding stenger fredag 7. desember kl 18.00. Husk innbetaling like etter booking til 3250 05 43824. Merk med deltakers navn + arrangement. Gebyr på 20,- for betaling via VIPPS, kontanter eller med kort ved oppmøte.

Påmeldingsskjema / Bookingform

Alle felter med stjerne (*) må fylles ut

Påmelding er stengt for denne aktiviteten / Bookings are closed for this event.