Hjem » Påmelding » Intensivkurs med Rannveig Obrestad

COVID-19

Vi har egne retningslinjer for å begrense smitte av koronavirus. Disse står i betingelsene for påmelding. Vennligst les disse nøye før bestilling.

We have our own guide lines for Covid-19. These are described in the booking terms. Please read them carefully before booking.

Intensivkurs med Rannveig Obrestad

Dato/Date17/12/2016
Tid/TimeAll Day
OppmøteEtter avtale
ErfaringsnivåAlle / Everyone
GuideRannveig Obrestad

60 minutters ridning med kun 2 elever per time. Det betyr tett oppfølging av instruktør! Passer for alle nivå. Vi setter opp ryttere på samme nivå i samme time, og instruktøren legger opp timen deretter. Påmeldingsfrist er torsdag 15. desember kl 14.30, og en oversikt over ridetimer blir sendt ut til påmeldte etter at fristen har gått ut på torsdagen eller fredagen. Utsatt frist: fredag 16 des kl. 22.00

For de som ønsker å delta på 1,5 timesturen samme dag, er samlet pris NOK 700,-.

Rannveig er utdannet sosionom, og jobber til vanlig i barnevernstjenesten. For tiden er hun i permisjon med gutten sin Vemund. Tidligere har hun arbeidet hos oss og på Fossanmoen islandshestsenter med instruksjon, guiding av rideturer og som leder på rideleir. Hun har drevet med islandshest omtrent hele livet, og konkurrerer i gangartskonkurranser med sin egen hest. Rannveig er utdannet B-instruktør for islandshest, og deltar jevnlig på ridekurs både med anerkjente islandshestinstruktører og klassisk dressurinstruktør.

Påmeldingsskjema / Bookingform

Alle felter med stjerne (*) må fylles ut

Påmelding er stengt for denne aktiviteten / Bookings are closed for this event.