Hjem » Påmelding » Intensivkurs med Jofrid Aasland

COVID-19

Vi har egne retningslinjer for å begrense smitte av koronavirus. Disse står i betingelsene for påmelding. Vennligst les disse nøye før bestilling.

We have our own guide lines for Covid-19. These are described in the booking terms. Please read them carefully before booking.

Intensivkurs med Jofrid Aasland

Dato/Date06/12/2014
Tid/TimeAll Day
OppmøteEtter avtale
ErfaringsnivåAlle / Everyone
GuideJofrid Aasland

60 minutters ridning med kun 2 elever per time. Det betyr tett oppfølging av instruktør! Passer for alle nivå. Vi setter opp ryttere på samme nivå i samme time, og instruktøren legger opp timen deretter. Påmeldingsfrist er torsdag 4. desember kl 14.30, og en oversikt over ridetimer blir sendt ut til påmeldte når fristen er gått ut på torsdagen.

Jofrid har ridd islandhest omtrent hele livet. Interessen er trening og konkurranser, og erfaring har hun både fra Island og Norge. Hun har temmet og trent hester på Island i litt over 1 år hos mange ganger landslagstrener til det islandske landslaget for gangartskonkurranser: Einar Öder Magnusson. I Norge har hun litt over ett års erfaring med temming og trening av hest hos A-instruktør Hilde Madland, Forsand. Jofrid er utdannet B-instruktør for islandshest, og hun instruerer på alle nivå, fra nybegynnere til konkurranseryttere.

Påmeldingsskjema / Bookingform

Alle felter med stjerne (*) må fylles ut

Denne aktiviteten er fullbooket / This event is fully booked.