Hjem » Påmelding » Høstferieleir på dagtid – nybegynnere (Påmelding kun etter avtale!)

Høstferieleir på dagtid – nybegynnere (Påmelding kun etter avtale!)

Dato/Date09/10/2023
Tid/Time08:30 - 15:30
OppmøteMellom kl. 08 og 08.30
ErfaringsnivåUerfaren / Inexperienced
GuideJane, Nora og Oline

PÅMELDING KUN ETTER AVTALE: Bookinger fra andre vil bli refundert og slettet.

Kom til oss en hel dag i høstferien! Vi har ulike hesterelaterte aktiviteter både innendørs- og utendørs; i stall, ridehall og i skogen. Vi har en gruppe for erfarne ryttere, og en gruppe for nybegynnere. Gruppene vil ha ulike aktiviteter samtidig, tilpasset nivå og værforhold. Nybegynnergruppen deles gjerne opp i to ved behov. Det vil si mulighet for 3 ulike grupper totalt. All ridning og omgang med hest foregår under trygge forhold, med kvalifiserte ledere.

ALDER: fra 7 år (født 2016) og oppover. Ryttere fra 10 år (f. 2012) trenger ikke å ha noen rideerfaring for å delta på dette nivået, mens yngre ryttere må oppfylle kravene under for å delta.

NIVÅ: Nybegynner. Det vil si at rytteren har trening i grunnleggende ridning i trav/tølt (tøyletak, start/stopp/svinge og egen balanse). Rytteren har ikke behov for leier i trav/tølt (joggetempo). Tilsvarer lilla gruppe på rideskolen vår. Uerfarne ryttere som er 10 år og eldre må kun ha et ønske om å løpe rolig med hesten. Spør gjerne om du er i tvil om barnet har riktig minimumsnivå.

PRAKTISK INFORMASJON: Hjelmer kan lånes hos oss, uten ekstra kostnad. Deltakerne tar med egen nistemat og drikke. Leiren starter kl. 08.30, men det er mulighet for å levere barna i stallen tidligst kl. 8.

Påmelding stenger fredag 6. oktober kl 14.30.

VIKTIG: Les nøye bekreftelsesmail og vedlegg der for sikkerhetsinformasjon, veibeskrivelse og avbestilling.

Mer praktisk informasjon sendes ut til de påmeldte uken før høstferien.

Påmeldingsskjema / Bookingform

Alle felter med stjerne (*) må fylles ut

Denne aktiviteten er fullbooket / This event is fully booked.