Hjem » Påmelding » Høstferieleir på dagtid – nybegynner m tølt

COVID-19

Vi har egne retningslinjer for å begrense smitte av koronavirus. Disse står i betingelsene for påmelding. Vennligst les disse nøye før bestilling.

We have our own guideance for Covid-19. These are described in the booking terms . Please read them carefully before booking.

Høstferieleir på dagtid – nybegynner m tølt

Dato/Date08/10/2020
Tid/Time08:30 - 15:30
OppmøteFra kl 8.00, senest 8.30
PrisNOK 650,- (NOK 600,- for kollektivrabatt - se egen info under)
ErfaringsnivåUerfaren / Inexperienced
GuideVeronika, Silje Marie og Sunniva

Kom til oss en hel dag i høstferien! Vi har ulike hesterelaterte aktiviteter både innendørs- og utendørs; i stall, ridehall og i skogen. Vi har en gruppe for nybegynnere, og en gruppe for litt erfarne ryttere. Gruppene vil ha ulike aktiviteter samtidig. All ridning og omgang med hest foregår under trygge forhold, med kvalifiserte ledere.

ALDER: fra 7 år (født 2013) og oppover. Ryttere fra 10 år (f. 2010) trenger ikke å ha noen rideerfaring for å delta på dette nivået.

NIVÅ: Nybegynner m tølt. Det vil si at rytteren har ridd før, og ikke er avhengig av leier i både skritt og tølt/trav. Tilsvarer lilla nivå i rideskolen. Rytteren har travet/tøltet før, mens ryttere som er 10 år og eldre kun må ha et ønske om å løpe litt med hesten. Spør gjerne om du er i tvil om barnet har riktig minimumsnivå.

KOLLEKTIVRABATT: Vi gir kollektivrabatt til de som kjører 2 eller flere sammen til og fra stallen, eller benytter seg av sykkel eller buss.

Hjelmer kan lånes hos oss, uten ekstra kostnad.

Påmelding stenger onsdag 7. oktober kl 14.30. Husk innbetaling like etter bestilling med dato + rytters navn. Kontonummer: 3250 05 43824.

NB: Les nøye bekreftelsesmail og vedlegg der, både med hensyn til ny veibeskrivelse (flere kjører dessverre feil) og Covid-19 situasjonen.

Mer praktisk informasjon sendes ut til de påmeldte uken før høstferien. Rytterne har med egen drikke og nistepakke.

Påmeldingsskjema / Bookingform

Alle felter med stjerne (*) må fylles ut

Denne aktiviteten er fullbooket / This event is fully booked.