Hjem » Påmelding » Høstferieleir på dagtid – litt erfarne ryttere

Høstferieleir på dagtid – litt erfarne ryttere

Dato/Date08/10/2020
Tid/Time08:30 - 15:30
OppmøteFra kl 8.00, senest 8.30
ErfaringsnivåLitt erfaren / Medium experience
GuideVeronika, Silje Marie og Sunniva

Kom til oss en hel dag i høstferien! Vi har ulike hesterelaterte aktiviteter både innendørs- og utendørs; i stall, ridehall og i skogen. Vi har en gruppe for nybegynnere, og en gruppe for erfarne ryttere. Gruppene vil ha ulike aktiviteter samtidig. All ridning og omgang med hest foregår under trygge forhold, med kvalifiserte ledere.

ALDER: fra 8 år (født 2012) og oppover.

NIVÅ: Litt erfarne ryttere (grønn gruppe i rideskolen). Det vil si at rytteren har ridd jevnlig flere ganger, og gjerne med instruksjon. Rytteren har god tøylekontakt og kontroll på hesten i skritt, tølt/trav, har god balanse i trav/tølt og har ridd litt galopp. De yngste barna fra 8-10 år må ha ridd lenger tid på rideskole/med mye instruksjon for å kvalifisere som “litt erfaren rytter”.

KOLLEKTIVRABATT: Vi gir kollektivrabatt til de som kjører 2 eller flere sammen til og fra stallen, eller benytter seg av sykkel eller buss.

Hjelmer kan lånes hos oss, uten ekstra kostnad.

Påmelding stenger onsdag 7. oktober kl 20.30. Husk innbetaling like etter bestilling med dato + rytters navn. Kontonummer: 3250 05 43824.

NB: Les nøye bekreftelsesmail og vedlegg der, både med hensyn til ny veibeskrivelse (flere kjører dessverre feil) og Covid-19 situasjonen.

Mer praktisk informasjon sendes ut til de påmeldte uken før høstferien. Alle ryttere tar med egen drikke og niste.

Påmeldingsskjema / Bookingform

Alle felter med stjerne (*) må fylles ut

Påmelding er stengt for denne aktiviteten / Bookings are closed for this event.