Hjem » Påmelding » Høstferieleir på dagtid – litt erfarne ryttere

COVID-19

Vi har egne retningslinjer for å begrense smitte av koronavirus. Disse står i betingelsene for påmelding. Vennligst les disse nøye før bestilling.

We have our own guide lines for Covid-19. These are described in the booking terms. Please read them carefully before booking.

Høstferieleir på dagtid – litt erfarne ryttere

Dato/Date07/10/2020
Tid/Time08:30 - 15:30
Oppmøte8.30
ErfaringsnivåLitt erfaren / Some experience
GuideVeronika og Silje Marie

Kom til oss en hel dag i høstferien! Vi har ulike hesterelaterte aktiviteter både innendørs- og utendørs; i stall, ridehall og i skogen. Vi har en gruppe for nybegynnere, og en gruppe for erfarne ryttere. Gruppene vil ha ulike aktiviteter samtidig. Nybegynnergruppen rir ikke samtidig, men deles opp i to. Det vil si 3 ulike grupper totalt. All ridning og omgang med hest foregår under trygge forhold, med kvalifiserte ledere.

ALDER: fra 8 år (født 2012) og oppover.

NIVÅ: Litt erfarne ryttere. Det vil si at rytteren har ridd flere ganger før, og gjerne med instruksjon. Rytteren har god tøylekontakt, har god balanse i trav/tølt og har ridd litt galopp. Jo yngre barna er, jo mer jevnlig rideinstruksjon må de ha mottatt.

KOLLEKTIVRABATT: Vi gir kollektivrabatt til de som kjører 2 eller flere sammen til og fra stallen, eller benytter seg av sykkel eller buss.

Hjelmer kan lånes hos oss, uten ekstra kostnad.

Påmelding stenger tirsdag 6. oktober kl 14.30. Husk innbetaling like etter bestilling med dato + rytters navn. Kontonummer: 3250 05 43824.

NB: Les nøye bekreftelsesmail og vedlegg der, både med hensyn til ny veibeskrivelse (flere kjører dessverre feil) og Covid-19 situasjonen.

Mer praktisk informasjon sendes ut til de påmeldte uken før høstferien.

Påmeldingsskjema / Bookingform

Alle felter med stjerne (*) må fylles ut

Påmelding er stengt for denne aktiviteten / Bookings are closed for this event.