Hjem » Påmelding » Clinic med Sigrid Ritland – Hengertrening med unghesten Levi

Clinic med Sigrid Ritland – Hengertrening med unghesten Levi

Dato/Date29/10/2023
Tid/Time19:00 - 20:30
Oppmøte19.00
ErfaringsnivåAlle / Everyone
Guide

Å kunne lastes trygt og avslappet på en hestehenger er noe alle hester bør kunne – for hva om det haster å få hesten av gårde til veterinæren en dag? Eller eier vil dra til en annen stall for å delta på kurs og konkurranse? Selv om dette er en situasjon alle hester og hestefolk bør føle seg trygge på, er det likevel mange hesteeiere som opplever problemer den dagen de må få hesten inn på hengeren. En av unghestene våre fikk dessverre et dårlig første møte med hengeren, og nå vil vi ha hjelp av Sigrid til å hjelpe han å bli trygg på hengeren og gi han en god opplevelse av den.

Sigrid Ritland har høyeste utdannelse innen Parelli Natural Horsemanship i Norge, og lang erfaring med temming av hest i Australia. Hun har holdt clinics her ved flere anledninger tidligere, og har hjulpet flere av våre hester til å få positive assosiasjoner til mennesker og føle seg trygge under håndtering.

NIVÅ OG ALDER: Clinic’en passer for alle med interesse for hest og trening av dyr! Erfaringsnivå, alder og ridegren har ingen betydning.

PRATISK INFORMASJON

  • Ta med campingstol og varme klær/tepper. Det er kaldt i ridehallen.
  • Ta gjerne med egen kveldsmat og drikke om ønskelig.
  • Det er vanskelig å vite hvor lang tid en slik prosess vil ta, men vi berregner ca 1,5 time.

PS: Deltagere på Parelli-kurs i bakkehåndtering samme dag vil få delta på denne clinic’en gratis – er du interessert i å prøve deg som “hestehvisker” selv, finner du påmelding til dette kurset her 🙂

Påmeldingsskjema / Bookingform

Alle felter med stjerne (*) må fylles ut

Påmelding er stengt for denne aktiviteten / Bookings are closed for this event.