Hjem » Tilbud » Rideskole

Rideskole

Oversikt over banetimer, dager uten rideskole, oppsigelse og annet som er relevant for våre rideskoleelever, finner du ved å trykke her.

Vi har en litt utradisjonell rideskole, der vi ikke underviser på bane like mye som tradisjonelle rideskoler gjerne gjør. Vi har undervisning i ridehall/på bane 1 gang per måned, og de 3 neste gangene rir vi på tur i skog og mark. Gruppene er inndelt etter nivå på rytterne, og vi prøver å samle noenlunde samme aldersgrupper. Vi har egne voksengrupper. Vi vurderer hver enkelt elev, og flytter dem til neste nivå når de er klar og det er ledig på passende time.

Vår filosofi for rideskolen

Vi fokuserer på trygghet, balanse, mestring og samspill.

Pris, lengde og semester

Ridetimene varer 45 min. eller 60 min. avhengig av erfaringsnivå, og prisen er henholdsvis 195,- eller 225,- pr 1.1.2018 . Nye priser pr 1.1.2019 er henholdsvis 205,- eller 240,- pr ridetime.

Betaling skjer per semester, og de er inndelt fra januar-mars, mars-juni og august-desember. Vi følger Sandnes kommune sin skolerute.

Maks 8 stk pr gruppe.

Rabatter

Vi har familierabatt eller rabatt for de som rir mer enn èn gang pr uke. I tillegg har vi kollektivrabatt for de som sykler, bruker kollektivtransport eller kjører 2 eller flere ryttere pr bil.

Ryttere fra rideskolen vår får også rabatter på våre guida rideturer i helger og ferier. Se prisinformasjon her.